In mod sigur iti doresti o nunta de vis!

               Dorim sa oferim servicii complete pentru nunti si orice alte evenimente festive in Baia Mare si in localitatile din judetul Maramures: sonorizare, filmari video, procesare profesionala, generice, videoclipuri, spoturi publicitare, dvd, grafica personalizata, transfer casete VHS, fotografii, albume, invitatii, aranjamente sala, confetti, baloane, artificii, staroste, muzicanti de zona pentru satisfacerea tuturor cerintelor si doleantelor clientilor nostri deoarece multumirea lor reprezinta telul nostru.
               Muzica este cea care da tonul petrecerii, cea care transforma o noapte oarecare intr-una de vis, o petrecere condamnata la banal in una memorabila. Iata de ce alegerea DJ-ului pentru nunta D-voastra este foarte importanta. Multi dintre noi cauta servicii nunti la preturi cat mai reduse si de aceea firma noastra vine in sprijinul D-voastra cu o oferta ce prezinta calitate la cel mai avantajos pret posibil! Nu lasati aceasta responsabilitate pe mana unor amatori, noi avem experienta de care ai nevoie! Dorim sa stim ce fel de muzica vrei sa ai la evenimentul tau, pentru ca acesta sa se desfasoare intr-o ambianta cat mai placuta, avand ca scop multumirea majoritatii invitatilor. Dispunem de o impresionanta colectie de melodii, acest fapt ne da siguranta multumirii oricarei preferinte muzicale.
               Filmul nuntii, alaturi de albumul foto trebuie sa fie deosebite deoarece acestea vor ramane singurele marturii ale celei mai speciale zile din viata ta. Cameramanul nostru va sta la dispozitie pe toata durata evenimentului, punandu-si experienta si profesionalismul in slujba realizarii unui montaj video de exceptie.
               Fotografiile unui eveniment sunt de natura dinamica, viteza camerei fiind esentiala in capturarea momentelor instantanee. Aparatura de ultima generatie de tip DSLR ne permite sa imortalizam cele mai importante momente ale evenimentului D-voastra. De aceea ne putem angaja ca va vom realiza fotografii digitale de cea mai buna calitate si rezolutie. Nu lasati evenimentul D-voastra pe mana unor amatori deoarece anumite momente sunt unice si imortalizarea lor le dubleaza semnificatia! Mostre ale serviciilor noastre gasiti incarcate pe acest link .
               Va mai putem oferi in functie de dorintele D-voastra prin colaboratorii nostri diverse servicii specifice: aranjamente sala, staroste, muzicanti de zona, invitatii, dansatori profesionisti, artificii, tunuri cu confetti, casute de dar.

DJ, fotograf, studio nunti Baia Mare

Acasa :: DJ Roby :: Servicii :: Portofoliu :: Contact