In mod sigur iti doresti o nunta de vis!

     
                De 15 ani investim intr-un hobby: servicii nunti, asta ne ocupa tot timpul, suntem foarte motivati in ceea ce facem, nu trebuie sa ne platiti pentru ca am investit, o sa va convingeti ca ne place ceea ce facem si ne veti recompensa doar ca o facem pentru D-voastra.
                Suntem o echipa tanara caracterizata de profesionalism, seriozitate si creativitate care ofera toate serviciile pentru nunti: sonorizari cu DJ, filmari HD, fotograf, staroste, muzicanti, decoratiuni, in tot judetul Maramures. Totodata ne putem ocupa de orice eveniment festiv sau aniversare (botez, banchet, majorat, aniversare, revelion, eveniment corporate), scopul nostru fiind de a da o nota de originalitate evenimentelor speciale din viata D-voastra.
                Combinand pasiunea cu tehnica de ultima generatie si experienta in domeniul multimedia, echipa noastra va lucra impreuna cu D-voastra pentru a avea in primul rand un eveniment reusit si amintirile ramase sa fie de neuitat.
                La partea de muzica DJ Roby va garanteaza atmosfera 100% pentru orice eveniment fie el nunta, botez, party sau revelion, reusita unui eveniment depinzand in mare masura de atmosfera creata. Playlist-ul nostru acopera orice gen muzical de la disco, pop, dance, folk, populara din toate zonele folclorice ale tarii, pana la jazz, rock chiar si muzica ucraineana si maghiara.
                Idealul nostru numarul 1 este satisfacerea pe deplin a clientilor nostri deoarece suntem constienti ca fiecare client multumit este o carte de vizita pentru evenimente viitoare!

DJ Roby, DJ nunti, sonorizari Baia Mare

Acasa :: DJ Roby :: Servicii :: Portofoliu :: Contact camere foto digitale